Випуск МІС Нейрон 5.0

Ми раді повідомити Вам про випуск нової версії МІС Нейрон.

МІС Нейрон 5.0 містить функціонал, необхідний для автоматизації роботи медичного закладу будь-якої спеціалізації та масштабу: від кабінету лікаря до клініки. Але це не просто нова версія, а повністю перероблене рішення, що увібрало в себе весь досвід, побажання і рекомендації наших клієнтів, які успішно працюють з МІС Нейрон вже більше 10 років.

Суттєво було переглянуто робота з медичною карткою пацієнта, записом на прийом і робочим місцем лікаря в цілому; перероблена фінансова частина, додана підтримка РРО.

Завдяки сучасним засобам розробки програмного забезпечення, ми створили не тільки функціональний, але дійсно простий і зручний у використанні продукт.

За допомогою МІС Нейрон автоматизація складних і багатогранних процесів, що протікають в медичних установах, не зажадає значних зусиль: інтуїтивно зрозумілий інтерфейс фактично сам підкаже, як з ним працювати, а витончене оформлення продукту перетворить роботу на задоволення.

Співробітники Вашого медичного закладу: лікарі, менеджери, працівники реєстратури, будуть приємно здивовані підвищенням ефективності своєї роботи і отримають задоволення від спілкування з нашим продуктом, а Ви придбаєте незамінного помічника для вирішення як організаційних, так і фінансових питань.

Використовуючи найсучасніші технології, ми створили основу для подальшого розвитку МІС Нейрон з урахуванням нових тенденцій і ваших потреб.

Замовити консультацію

Менеджери дадуть відповіді на всі питання та підготують комерційну пропозицію.